• Tevékenységi kör
  • Tevékenységi kör
  • Tevékenységi kör
Tevékenységi kör

A CardioScience Kft. tevékenységei köre az egészségügy, a kutatás és az információs rendszerek témakörei köré csoportosul.

Munkáinkat az egészségügyi, s ezen belül a kardiológiai kutatásokban való tevékeny részvétel, az új tudományos hírek, technológiák mások felé történő közvetítése jellemzi.

A Cardioscience Kft. az alábbi területeken belül nyújt magas színvonalú szolgáltatást Partnerei számára:

  • orvostudományi kutatások, regiszterek koordinálása, szervezése: Cégünk közvetlen kapcsolatokkal rendelkezik hazai invazív kardiológiai központokkal, ennek révén hatákonyan veszünk részt tudományos projektek szervezésében, kutatási célú adatgyüjtésekben.
  • tudományos előadások, továbbképzések szervezése: Partnereink, megrendelőink igényei alapján a legújabb orvosi eszközöket, módszereket megismertető rendezvények, előadások megszervezésében és prezentálában is közreműködünk.
  • adatbázis-rendszerek fejlesztése: A klinikia vizsgálatok elengedhetetlen részét képezik az adatok gyűjtésére szolgáló adatbázis-rendszerek. Cégünk vállalja olyan egészségügyi vonatkozású adabázis-rendszerek kialakítását, melyek alapot biztosítanak a tudományos célú kutatásokhoz és segítik az orvosok minennapi munkáját (pl. case riport rendszerek, vizitfigyelő alkalmazások).
  • adathalmazok feltáró jellegű elemzése: Az új eredmények megszületéséhez a prospektív és retrospektív vizsgálatok során felhalmozott adatok elemzése vezet el. Cégünk adatbányászati és statisztikai elemzési módszereket alkalmazva tárja fel Partnerei számára az adathalmazaikban megbúvó új ismereteket.
 

© 2010 CardioScience minden jog fenntartva!

 

office(kukac)cardioscience.hu

 

Utolsó módosítás: 2020. július 13. hétfő